Війська РФ ударили по Старому Салтову на Харківщині, поранені троє поліцейських

Війська РФ уранці в понеділок ударили по Старому Салтову Чугуївського району Харківщини, внаслідок чого дістали поранення троє поліцейських, один із них - у тяжкому стані.

Про це повідомив в ефірі “Суспільного” начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає кореспондент Укрінформу. 

“О 8:15 було завдано ворогом ударів по селищу Старий Салтів, зазнали поранень троє працівників поліції. Один - у легкому стані, один - у середньому, один - тяжкий, за життя працівника поліції борються лікарі”, - зазначив Тимошко.

За його словами, правоохоронці потрапили під обстріл касшко. етними боєприпасами.  “Попередньо, "Торнадо-С". Їх розкидали по селищу. Там проживає значна кількість мирного населення", - зазначив Тимошко.

За даними начальника обласної поліції, упродовж останніх двох тижнів росіяни щоденно випускають по Харківщині до 35 КАБів, також б’ють ракетами, з мінометів та артилерії, дронами.

Читайте також: Війська РФ ударили по Куп'янську, загинула жінка

“За тиждень, з неділі до неділі, у нас 13 загиблих мирних жителів, 122 - поранених, із них 12 - діти”, - зазначив Тимошко.

Як повідомлялося, пізно ввечері 21 вересня росіяни вдарили по Харкову авіабомбою ФАБ-250. Постраждала 21 людина.

Фото ілюстративне