Зеленський відреагував на удари по Харкову: Росія - терорист і щодня це підтверджує

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним і близьким загиблих від російських ударів по Харкову. За його словами, на цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Черговий російський удар по Харкову. Мішені для російських бомб – житловий будинок, хлібозавод, стадіон... Тобто звичайне життя звичайних людей. Росія – терорист і щодня підтверджує це своїми власними діями, своїм вибором воювати й пробувати розширювати війну. Зараз у Харкові триває рятувальна операція. Всі служби на місці. На цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих. Мої співчуття всім рідним і близьким», - розповів Зеленський.

Він відзначив, що зараз на Генеральній Асамблеї ООН багато говорять про колективні зусилля заради безпеки та майбутнього.

Читайте також: Авіаудари по Харкову: троє загиблих, кількість поранених зросла до 28

«Але треба просто зупинити терор. Щоб була безпека. Щоб було майбутнє. Щоб Росія припинила цю свою злочинну й неспровоковану агресію, яка порушує всі глобальні правила», - зауважив Президент.

Він подякував всім державам, усім лідерам, які допомагають нам захищати життя наших людей від російських ударів.

Як повідомлялося, у Харкові після 15:20 у вівторок, 24 вересня, пролунали три серії вибухів. Удари КАБами припали на цивільну інфраструктуру. Росіяни поцілили в багатоповерхівку. Відомо про трьох загиблих, розбирання завалів триває.

Фото: ОП