На підступах до Києва протягом п'яти годин працювала ППО, збили близько десятка дронів - КМВА

Сили протиповітряної оборони зафіксували, що у напрямку столиці летіли понад півтора десятка безпілотників, бойова робота про них тривала протягом 5 годин, у результаті чого десяток дронів вдалося знищити.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі начальник КМВА Сергій Попко.

"Чергова неспокійна ніч для киян через чергову злочинну атаку мирного міста російськими військами! Агресор вкотре порушив закони міжнародного гуманітарного права і намагався завдати повітряного удару цивільному населенню та інфраструктурі Києву за допомогою БпЛА, попередньо типу «Shahed». Сили протиповітряної оборони зафіксували, що загалом в напрямку столиці прямувало понад півтора десятка ворожих безпілотників. Бойова робота в повітряному просторі Києва на його підступах велася протягом 5 годин. Силами та засобами ППО було знешкоджено приблизно десяток російських ударних дронів", - зазначив він.

За даними оперативного зведення, внаслідок цієї атаки в Печерському районі через уламки сталася розгерметизація газової труби в житловому будинку.

Крім того, пошкоджено близько 20 автомобілів. Також уламки впали на території дитячого садочку.

Читайте також: Війська РФ атакували на Миколаївщині енергообʼєкт, є відключення

Як повідомлялося, під час атаки ворожих безпілотників у столиці було чути вибухи, міська влада повідомила про роботу ППО.