Зеленський: Готуємося до «Рамштайну» - це буде особлива зустріч

Звернення

Президент Володимир Зеленський під час наради за підсумками візиту до США зазначив, що українська й американські команди працюють над тим, що було обговорено і готуються до зустрічі у форматі «Рамштайн».

Про це під час відеозвернення сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Наші команди – українська й американська – уже працюють з усім тим, що ми обговорили у Нью-Йорку та Вашингтоні, і вже готуємося до зустрічі в "Рамштайні", - сказав Зеленський.

Як зазначив глава держави, це буде особливий "Рамштайн", від української сторони партнери отримують усі деталі, усі аргументи, як забезпечити результати найближчими місяцями і на фронті, і в дипломатичній роботі.

Відео: Офіс Президента

"Сила зброї й сила дипломатії працюють ефективно завжди тільки разом, і саме так розраховуємо – саме так маємо реалізувати План перемоги. Ми чекаємо також конкретних речей від партнерів, щоб посилити нашу стратегію. І це стосується всіх наших партнерів – наша сила саме в тому, що вільний світ захищає себе", - сказав Зеленський.

Читайте також: Байден повідомив дату зустрічі лідерів у форматі «Рамштайн»

Також, як додав глава держави, Україна готує підписання чергової, 27-ї, безпекової угоди.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський заявив, що незабаром у Німеччині у форматі “Рамштайн” Україна обговорить кроки разом із союзниками та будуть ухвалені відповідні рішення.

Фото: ОП