У Вовчанську росіяни посилили штурмові групи - військові

Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. У Вовчанську противник з метою поновлення активних дій посилив штурмові групи.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ "Харків".

Вовчанську противник з метою поновлення штурмових дій посилив штурмові групи, налагодив зв’язок між позиціями, здійснює заходи логістичного забезпечення з використанням БпЛА", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в районі населеного пункту Глибоке противник основні зусилля зосередив на веденні повітряної розвідки та спостереженні за підрозділами Сил оборони України з метою своєчасного реагування на зміни в обстановці.

Крім того, в районі Стариці противник здійснює поодинокі переміщення особового складу з метою евакуації втрат, поповнення поточного некомплекту та здійснення заходів логістичного забезпечення.

За інформацією пресслужби, протягом минулої доби відбулося 6 бойових зіткнень. Також російські окупанти завдали 4 авіаудари з використанням 6 КАБів, завдали 37 ударів дронами-камікадзе та здійснили 317 обстрілів позицій захисників України.

Читайте також: Міноборони: Співвідношення артилерійських боєприпасів України та РФ на полі бою становить 1:3

За минулу добу втрати ворога склали 127 окупантів, з них безповоротні - 52, санітарні - 64, 11 російських окупантів здалися у полон. Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 34 одиниці озброєння та військової техніки, зокрема: 1 бойова броньована машина, 7 автомобілів, 1 одиниця спецтехніки, 25 БпЛА. Знищено 52 укриття для особового складу.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ у живій силі з 24 лютого 2022 року становлять близько 655 560 осіб, зокрема за останню добу ліквідовані 1130 загарбників.

Фото: Getty Images