У район Вовчанська ворог завозить особовий склад, провізію та боєкомплект - військові

Ситуація на Харківському напрямку залишається складною, ворог поповнює особовий склад, завозить провізію та боєкомплект в районі Вовчанська, що на Харківщині.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. В районі населеного пункту Глибоке противник здійснює спроби проведення заходів логістичного забезпечення підрозділів на передових позиціях. В районі Стариці противник проводить заходи інженерного обладнання позицій, провів евакуацію санітарних втрат», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у районі Вовчанська фіксується прибуття новопризначеного особового складу у підрозділи управління БпЛА та артилерійські підрозділи 82-го мотострілецького полку 69-ї мотострілецької дивізії 6-ї армії. Відмічено налаштування взаємодії між підрозділами на передових позиціях. У нічний час противник проводив заходи щодо відновлення та налаштування зв’язку, здійснив підвіз провізії та БК. Відмічається низька забезпеченість особового складу противника теплими речами та медикаментами.

За інформацією пресслужби, протягом минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення. Також російські окупанти завдали 8 авіаударів з використанням 17 КАБів та завдали 35 ударів дронами-камікадзе, здійснили 324 обстріли позицій захисників України.

Читайте також: У Вовчанську росіяни посилили штурмові групи - військові

Сили оборони України за минулу добу на Харківському напрямку знищили 59 окупантів, 69 одиниць ОВТ, 64 укриття для особового складу, 1 стартовий майданчик запуску БпЛА та 1 місце зберігання боєприпасів.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 3 жовтня 2024 року становлять близько 656 710 осіб, з них 1150 осіб - за минулу добу.