Через Сумщину почалася атака ударних БПЛА, у низці областей - повітряна тривога

Оновлюється

Через Сумщину розпочалася вечірня атака ворожих БПЛА, у низці областей оголосили повітряну тривогу.

Про це повідомляють Повітряні сили у Телеграмі, передає Укрінформ.

00:20 - ПС ЗСУ інформують про дальший рух БПЛА: "БпЛА на межі Одещини та Миколаївщини, курс північний. БпЛА з Херсонщини на Миколаївщину. БпЛА в північній частині Миколаївщини, курс північний. БпЛА в центральній та південній частинах Черкащини, курс західний. БпЛА в північній та південній частинах Житомирщини, курс західний. БпЛА в північній та західній частинах Дніпропетровщини, курс західний. БпЛА в центральній та східній частинах Чернігівщини, курс західний. БпЛА в центральній частині Сумщини, курс західний. БпЛА в північній частині Полтавщини, курс південно-західний. БпЛА в північній та південній частинах Харківщини, курс західний".

23:15 - "Шахеди" масовано атакують Україну, передають Повітряні сили: "БпЛА в напрямку Одеси з півночі. БпЛА в південній частині Одещини, курс північний. БпЛА на Харковом. БпЛА в південній та західній частинах Харківщини, курс південний. БпЛА в південній частині Сумщини, курс південний. БпЛА на межі Сумщини та Чернігівщини, курс західний. БпЛА в районі Миргорода, курс південно-західний. БпЛА в північній частині Полтавщини, курс південно-західний. БпЛА в південній частині Чернігівщини, курс західний. БпЛА на Полтавщині, курсом на Кременчук. БпЛА в північній частині Черкащини, курс південно-західний. БпЛА в східній частині Кіровоградщини, курс західний. БпЛА в північній частині Дніпропетровщини, курс південний".

23:02 - "БпЛА в напрямку Одеси з північно-західного напрямку!", - повідомляють Повітряні сили.

22:40 - додалася група "Шахедів" з півдня: "БпЛА з акваторії Чорного моря в напрямку півдня Одещини (Ізмаїл)".

22:17 - БпЛА в напрямку Києва зі східного напрямку, передають ПС ЗСУ.

22:07 - додалися групи ворожих БПЛА, Повітряні сили повідомляють про вектори руху: "БпЛА в південній частині Чернігівщини, курс західний. БпЛА на півночі Київщини, курс західний. БпЛА на Сумщині, курс південно-західний. БпЛА в північній та південній частинах Полтавщини, курс південно-західний. БпЛА в західній та південній частинах Харківщини, курс південний. БпЛА на межі Миколаївщини та Одещини, курс північно-західний. БпЛА в західній та східній частинах Дніпропетровщини".

21:37 - Повітряні сили відстежують рух "Шахедів": "БпЛА з Херсонщини, курсом на Миколаївщину. БпЛА з Харківщини, курсом на Дніпропетровщину. БпЛА в східній частині Чернігівщини, курс південно-західний. БпЛА південніше Чернігова, курс західний. БпЛА в центральній частині Полтавщини, курс південно-західний. БпЛА на межі Полтавщини та Харківщини, курс південний".

21:30 - повідомляється про загрозу для двох областей: "Херсонська, Миколаївська області - загроза ударних БпЛА".

20:53 - рух "Шахедів" за даними ПС ЗСУ: "БпЛА в південній частині Сумщини, курс південний. БпЛА в центральній частині Сумщини, курс південно-західний. БпЛА в східній частині Чернігівщини, курс західний. БпЛА на Харківщині, курс південний.

20:37 - "Ударні БпЛА на межі Сумської та Чернігівської областей, курс західний" - йдеться у публікації.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок ворожого обстрілу Донеччини загинули двоє людей, шестеро дістали поранення.

Фото ілюстративне / Getty Images