Із обстрілюваної Костянтинівки евакуювали ще дві родини з дітьми

Відео

На Донеччині екіпаж поліцейських «Білі янголи» вивіз із обстрілюваної росіянами Костянтинівки ще дві родини з дітьми.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донеччини та опублікувала відповідне відео порятунку.

Зазначається, що у Костянтинівській громаді наразі триває примусова евакуація родин з дітьми. Через наближення фронту та постійні обстріли щодня до поліції звертаються родини, які просять допомогти їм виїхати у безпечні регіони.

«Екіпаж «Білий янгол» вивіз ще дві родини з дітьми. Троє хлопців – Марк, Микита та Іван разом зі своїми матусями виїхали з-під обстрілів. Наразі діти у безпеці», - йдеться у повідомленні.

Так, російські обстріли змусили покинути свою домівку родину, в якій підростають двоє хлопців - 10-річний Марк та 16-річний Микита, яким довелося пережити чимало ворожих атак. У будинку, де вони мешкали, повилітали вікна.

Цього ж дня група «Білий янгол» здійснила евакуацію матері та її 15-річного сина Івана. Напередодні виїзду окупанти гатили по місту, тож дорослі вкотре переконалися, що залишатися вкрай небезпечно.

Поліцейські на броньованому транспорті доставили людей до шелтеру, звідки вони вирушать до нового місця проживання в більш спокійні регіони.

Читайте також: На Харківщині оголосили обов’язкову евакуацію ще у двох населених пунктах

Правоохоронці продовжують працювати над тим, щоб вивезти з небезпечної зони всіх, хто потребує допомоги, запевнили правоохоронці.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти. Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км.

Читайте також: «Білі Янголи» евакуювали сім'ю з дітьми із прикордоння Сумщини

Минулої доби, 7 жовтня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області і ще 12 людей поранили.