Росіяни завдали ударів по Куп’янському району - загинула жінка, є поранений

Внаслідок ударів вдень 10 жовтня армії РФ по Купʼянському району Харківської області одна людина загинула, ще одна зазнала поранень.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомила прокуратура Харківської області.

«За даними слідства, вдень 10 жовтня збройні сили РФ обстріляли с. Кругляківка Купʼянського району: загинула 64-річна жінка», - йдеться в повідомленні.

Також сьогодні близько 16:30 російські загарбники вдарили по Купʼянську. Отримав поранення 77-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Читайте також: Авіаудар РФ по Харківщині: п’ятеро поранених - це родина з трьома дітьми

Як уточнили в прокуратурі, в населених пунктах, які перебували під ворожими обстрілами, пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Як повідомлялося, війська РФ удень 10 жовтня завдали авіаудару по Харківському району, щонайменше п'ятеро людей були поранені. Пізніше стало відомо, що п’ятеро поранених після ворожого удару по с. Черкаська Лозова у Харківській області – це родина з трьома дітьми: дворічна дівчинка та двоє хлопчиків 6 та 15 років.

Фото: Прокуратура Харкіської області