На Херсонщині росіяни атакували з дрона автомобіль - загинули двоє жінок, є поранені

Фото

На Херсонщині внаслідок обстрілу з дрона цивільного авто загинули дві жінки - 72 та 56 років, водій поранений.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«В обід росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль поблизу Гаврилівки», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, травм, несумісних із життям, зазнали дві жінки, 72 та 56 років. Також поранений 46-річний водій транспортного засобу.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв вісім населених пунктів Херсонщини - один загиблий, четверо поранених

Пізніше в Херсонській ОВА уточнили, що поранених внаслідок атаки - двоє.

"Через удар російського дрона по цивільній автівці поблизу Гаврилівки постраждали четверо людей. Смертельні травми дістали двоє жінок, яким було 72 та 56 років. Ще двох потерпілих “швидка” доставила до лікарні. У 72-річного чоловіка та 63-річної жінки діагностували вибухові травми і контузії", - йдеться в повідомленні.

На Херсонщині розпочали розслідування за фактом обстрілу дроном цивільної автівки поблизу Гаврилівки, де двоє людей загинули, а двоє були поранені, також стало відомо, що водій автівки не постраждав. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

«За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів і звичаїв війни», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 14 жовтня 2024 року російські військові поблизу одного з населених пунктів Бериславського району спрямували FPV-дрон на цивільний автомобіль, у якому перебувало п’ятеро людей.

Також в ОВА інформують, що було поранено близько 10:00 внаслідок скидання вибухівки з дрона в селі Новоолександрівка 68-річного чоловіка, який у момент обстрілу рухався на велосипеді.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині внаслідок обстрілу з дрона у селі Новоолександрівка поранений 68-річний чоловік.