У Курській області українські десантники знищили підрозділ морпіхів РФ

Десантники 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України знищили підрозділ російських морських піхотинців у Курській області.

Як передає Укрінформ, про це Десантно-штурмові війська ЗС України повідомляють у Телеграмі

"Десантники 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України не втомлюється виписувати квитки “на концерт до Кобзона” недовоїнам зі 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ", - йдеться у повідомленні.

Цього разу, розвідувальний підрозділ бригади взяв штурмом позицію російських морпіхів, що була розміщена в одній з посадок у Курській області.

"Військові злочинці були переконані у своїй безпеці, проте штурм поліських десантників був настільки стрімким, що орки не те, що не встигли екіпіруватись, а й навіть берці не змогли взути. На відео видно дев’ять “хороших” руських, проте знищено було 14", - зазначили в ДШВ ЗС.

Читайте також: Росіяни дедалі частіше обстрілюють власні населені пункти в Курській області - Сибіга

Як повідомляв Укрінформ, на Куп'янському напрямку бійці Національної гвардії України зупинили наступ росіян, які намагались захопити переправу через річку Оскіл і розрізати плацдарм Збройних сил України на лівому березі.