Росіяни атакували КАБами три райони Харкова, є постраждалі

Оновлено

Російська авіація завдала по Харкову ударів керованими авіабомбами,  у деяких районах виникли проблеми з електропостачанням.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ігор Терехов повідомив у Телеграмі.

"У Харкові лунають вибухи. Місто під атакою ворожих КАБів - будьте обережні!", - написав він.

За інформацією мера, під ударами опинилися три райони міста.

"У деяких з них є певні проблеми з електропостачанням", - додав Терехов.

Невдовзі він уточнив, що, за попередньою інформацією, одне влучання сталося в Основʼянському районі, біля житлового будинку. На цей час є відомості про чотирьох  постраждалих

"Ще один удар по Київському району міста, біля одного з супермаркетів - пошкоджено автозаправку, чекаємо на підтвердження", - зауважив міський голова.

Читайте також: Ворог запустив ударні дрони з півночі та півдня

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що один з потерпілих - госпіталізований. "Є загорання будинку, пошкоджена станція техобслуговування. Також є пошкодження автозаправної станції", - поінформував він.

Перед тим Повітряні сили ЗСУ попередили про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку та про пуски КАБів на Харківщину, в тому числі курсом на Харків.

Як повідомлялося, 20 жовтня російські війська завдали авіаудару по селу Новоплатонівка Ізюмського району Харківської області, загинули 71-річний чоловік та 72-річна жінка.

Фото ілюстративне