Сезон «бавовни» у Криму триватиме ще довго – Гуменюк

Детонація ворожих складів боєприпасів у Криму продовжиться, адже сезон «бавовни» триватиме ще довго.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, коментуючи інформацію про детонацію складів боєприпасів у Криму внаслідок ударів Сил оборони.

Відео: телемарафон "Єдині новини"

«Вона (детонація – ред.) буде тривати ще досить довго і не тільки на цьому об’єкті, тому що сезон «бавовни» ми анонсували, ми його продовжуємо, ми з неприхованим задоволенням спостерігаємо, як вона «квітне»», - зазначила Гуменюк.

Водночас вона закликала критично ставитись до новин, які оприлюднює окупаційна російська влада в Криму, оскільки ворог може нарощувати інформаційний тиск.

Читайте також: Аксьонов заявив, що Крим знову атакували безпілотники

Відповідаючи на питання, чи вдалося росіянам відновити рух транспорту по Кримському мосту, речниця повідомила: «Повноцінного відновлення не відбулося, але все ж вони намагаються тримати гарну міну при поганій грі і потроху запускають легкові автівки у напрямку Кримського мосту».

Як повідомлялось, 19 липня в Кіровському районі Криму біля села Кринички на Старокримському полігоні розпочалась детонація боєприпасів, трасу «Таврида» перекрили, із сусідніх чотирьох населених пунктів евакуювали понад дві тисячі людей.