Netflix придбав права на показ трилера з Беном Аффлеком та Меттом Деймоном

Популярна стримінгова платформа Netflix придбала права на показ трилера «RIP» з голлівудським акторам Беном Аффлеком та Меттом Деймоном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Деймон і Аффлек також виступатимуть продюсерами стрічки, кінорежисером якої став Джо Карнаган.

Деталі самого сюжету фільму поки що не розголошуються.

Зазначається, що обидві голлівудські зірки, які раніше отримали премію «Оскар» за роботу над сценарієм фільму «Розумник Вілл Гантінґ» (Good Will Hunting), нещодавно знялися разом у фільмі «Повітря» (Air) для Amazon, режисером якого був сам Аффлек.

Крім цього, Деймон і Аффлек знімалися разом у таких фільмах, як «Догма» та «Останній поєдинок», а також знялися в рекламі міжнародної мережі кондитерських закусочних Dunkin’ Donuts, яка транслювалася під час цьогорічного Супербоула (фінальна гра сезону в професійному американському футболі).

Читайте також: «Чому я живий» увійшов у топову десятку фільмів на Netflix

Попередні кінорежисерські роботи Карнагана включають фільми «Хороший, поганий, коп» (англ. Copshop, 2021), «Сірий» (The Grey, 2011), «Козирні тузи» (Smokin’ Aces, 2006) і «Наркобарон» (Narc, 2002).

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор і режисер Бен Аффлек зніме трилер «Тварини» (Animals) для стримінгової платформи Netflix. Головну роль у стрічці має зіграти давній друг Аффлека – актор Метт Деймон.

Фото: Adobe Stock