Адель заявила про «велику перерву» в музиці

Британська співачка Адель заявила, що не планує створювати нові композиції найближчим часом і хоче взяти «велику перерву» після своїх майбутніх концертів у Німеччині та США.

Як передає Укрінформ, про це співачка сказала в інтерв’ю ZDF, повідомляє Euronews Culture.

На запитання, чи планує вона писати новий альбом, Адель відповіла, що не має жодних планів з цього приводу.

«У мене взагалі немає жодних планів щодо нової музики. Я хочу великої перерви після всього цього, і я думаю, що хочу зайнятися іншими творчими речами, хоча б на деяких час», – відповіла Адель.

В інтерв’ю співачка розповіла, що частково причиною пошуку перерви у написанні музики є її боротьба зі славою.

«Я сумую за всім, що було до того, як я стала відомою, думаю, що, мабуть, найбільше за анонімністю. Мені не подобається бути знаменитою», – зізналась артистка.

Вона додала, що їй подобається створювати музику завжди, коли захоче, і що люди сприймають та люблять її музичні композиції.

Читайте також: Пол Маккартні став першим музикантом-мільярдером у Британії

Із листопада 2022 року Адель дає концерти у Лас-Вегасі, нещодавно вона завершила свій 90-й концерт на 4000 місць. Останній виступ співачки у цьому місті відбудеться 23 листопада цього року. Крім цього, в період із 2 по 24 серпня Адель виступить із шоу в Мюнхені.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня альбом американської співачки Тейлор Свіфт The Tortured Poets Department побив рекорд продажів за перший тиждень після виходу.