Четвертий сезон «Дому дракона» стане останнім для телесеріалу

Співкерівник популярного серіалу «Дім дракона» від HBO Раян Кондал розповів, що приквел «Гри престолів» включатиме ще два сезони і завершиться четвертим.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Кондал також підтвердив, що зараз пишеться третій сезон серіалу «Дім дракона», а його виробництво планується розпочати на початку 2025 року.

На запитання, чи буде в третьому сезоні також вісім епізодів, як у другому, Кондал відповів, що «ще не обговорював це з HBO».

Інший співкерівник серіалу Джордж Р. Мартін раніше зазначав, що, на його думку, знадобиться чотири сезони по 10 епізодів у кожному, щоб розповісти про серіал «Танець драконів» з його книги «Вогонь і кров».

Читайте також: HBO розірвав контракт із сербським актором, який має російський паспорт

Адаптація «Гри престолів» Мартіна на HBO — заснована на його ще не завершеному серіалі «Пісня льоду та полум’я» — тривала вісім сезонів з 2011 по 2019 рік.

Зазначається, що нині телеканал HBO преміум-класу знімає ще один приквел «Гри престолів» — «Лицар семи королівств», який розповідає про події за 100 років до подій у «Грі престолів».

Читайте також: Зйомки третього сезону «Ейфорії» із Зендеєю розпочнуться у січні

Як повідомляв Укрінформ, другий сезон довгоочікуваного південнокорейського серіалу «Гра в кальмара» (Squid Game) вийде на стримінговій платформі Netflix 26 грудня цього року.

Фото: HBO