Гурт «Антитіла» закупив для спецпризначенців ГУР обладнання на ₴4,5 мільйона

Відео

Музиканти гурту "Антитіла" спрямували 4,5 млн грн від продажу квитків на концерт у Ялті для закупівлі необхідного і дороговартісного обладнання для спецпризначенців, які виконують завдання на кримському напрямку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головновне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Ми переносимо концерт у Ялті й залишаємо відкритою дату його проведення у майбутньому. Цей концерт потребує трішки довшої підготовки і трішки більшої “бавовни”, тож ми разом із ГУР, нашим партнером по цьому концерту, наполегливо працюємо над тим, щоб наблизити цю подію”, – зазначили артисти.

Понад 5 тисяч проданих квитків перетворилися на донат у 4,5 млн грн.

Таємний вантаж з бойовим обладнанням, спрямованим на поліпшення процесу звільнення Криму, передали підрозділу ГУР, який системно і ефективно виконує бойову роботу в Чорному морі на кримському напрямку.

Читайте також: Гурт Антитіла виступив у Лондоні в межах проєкту «Культура vs війна»

"Усі придбані квитки залишаються дійсними. Ба більше ― продаж квитків триває. Всі кошти з подальших продажів також будуть витрачені на бойові потреби Воєнної розвідки України ― співорганізатора концерту "Антитіла" у Ялті. Отже, кожен квиток – це ще й донат на деокупацію Криму", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, український гурт Vivienne Mort у межах благодійного туру Європою зібрав для розвідників понад 1,5 млн гривень на закупівлю ударних морських дронів Magura V5.