Universal показала перші кадри фільму «Світ Юрського періоду: Відродження»

Фото

Кінокомпанія Universal Pictures показала перші кадри фільму «Світ Юрського періоду: Відродження» (Jurassic World Rebirth), вже сьомого за всю 31-річну історію франшизи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Дата прем’єри фільму - 2 липня 2025 року.

Ґарет Едвардс виступає кінорежисером за сценарієм, написаним Девідом Кеппом, сценаристом оригінального «Парку Юрського періоду», випущеного в 1993 році.

Френк Маршалл і Патрік Кроулі продюсують фільм, а Стівен Спілберг, Деніс Л. Стюарт і Джим Спенсер є виконавчими продюсерами.

Сюжет «Світу Юрського періоду: Відродження» розгортатиметься через п’ять років після подій «Світ Юрського періоду: Домініон‎», коли «екологія планети перетворилася здебільшого на негостинну для динозаврів».

Головні ролі у фільмі зіграли Скарлетт Йоганссон, Магершала Алі та Джонатан Бейлі.

Читайте також: У Венеційському кінофестивалі візьмуть участь два українські фільми

Персонаж Йоганссон - експертка із таємних операцій на ім’я Зора Беннетт, яку найняли, щоб очолити команду, яка вилучає ДНК із трьох найбільш гігантських видів динозаврів, що залишилися в живих.

Алі грає партнера Зорі, Дункана Кінкейда, а Бейлі грає палеонтолога на ім'я доктор Генрі Луміс.

Як повідомляв Укрінформ, американський актор і лауреат двох премій «Оскар» Магершала Алі веде переговори про свою участь у зйомках нового фільму франшизи «Парк Юрського періоду».

Фото: Universal