Фільм про розвідника Андрія Рублюка сьогодні ввечері покажуть по телебаченню

Документальний фільм про воїна спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Артан” Андрія Рублюка покажуть у неділю, 22 вересня, на всіх каналах національного марафону “Єдині новини” о 22:10.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР МОУ.

За словами героя фільму, “набагато гірше, коли людина втрачає волю до боротьби. А руки-ноги – це просто шматки мʼяса, не більше і не менше...”

Під час однієї з операцій розвідник зазнав важких поранень, втратив обидві руки, ногу, мало не осліп, пережив клінічну смерть… Але завдяки надзвичайній силі волі, після важкої реабілітації, болю й зусиль, він повернувся до виконання бойових завдань у своєму підрозділі.

У столичному кінотеатрі “Оскар” у суботу, 21 вересня відбувся допремʼєрний показ документального фільму “Артанець”. За словами розвідників, стрічка не лише про особистий шлях Рублюка, вона про всіх, хто щодня бореться: за свободу, за гідність, за життя.

“Це нагадування, що наша боротьба триває, і її сила – в таких людях, як герой фільму”, - підкреслили у ГУР.

За словами представника ГУР МО України Євгенія Єріна, це фільм-мотиватор, попри всю трагічність ситуації - він надихає, заряджає позитивом і подає той правильний приклад, коли не зважаючи ні на що людина бореться і йде вперед до перемоги.

Читайте також: Зйомки фільму «Режисер» в Одесі почнуться навесні - кіностудія

Як повідомляв Укрінформ, на дев'ятиповерхівці у Харкові створили мурал на честь загиблого бійця спецпідрозділу ГУР Kraken Олега Сапаленка.

Фото: ГУР