Вийшов трейлер «Балерини» з Аною де Армас і Кіану Рівзом

Відео

Кінокомпанія Lionsgate випустила трейлер американського гостросюжетного бойовика «Балерина» (John Wick Presents: Ballerina) з голлівудськими акторами Аною де Армас і Кіану Рівзом у головних ролях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на The Hollywood Reporter.

Фільм був знятий ще у 2022 році, а його вихід у кінопрокат був запланований на червень 2024 року. Проте в лютому цього року Lionsgate відклала повнометражний фільм ще на рік - до 6 червня 2025 року.

Акторка Ана де Армас грає балерину у гостросюжетному бойовику «Балерина», що є спін-оффом знаменитої франшизи «Джон Вік».

Зазначається, що «Джон Вік» є перлиною кінокомпанії Lionsgate і, можливо, її найважливішою франшизою.

Кіану Рівз зіграв головну роль у чотирьох фільмах про «Джона Віка» з 2014 року. Сам Рівз також з’являється в камео у фільмі «Балерина», дія якого відбувається між подіями третього та четвертого фільмів про «Джона Віка».

Читайте також: Вийшов трейлер бойовика «Шлях відплати» за участю Джессіки Альби

Актори Анджеліка Г'юстон, Габріель Бірн, Ленс Реддік (помер у 2023 році), Каталіна Сандіно Морено, Норман Рідус і Ієн МакШейн також увійшли до акторського складу.

«Джон Вік: Глава 4» 2023 року є найкасовішою стрічкою франшизи, що заробила 440 мільйонів доларів у всьому світі.

Як повідомляв Укрінформ, торік МКІП засудило рішення Lionsgate випустити стрічку «Джон Вік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі в офіційний російський прокат.