Документальний серіал «Шлях солдата. Мобілізація» зібрав біля екранів понад 2 мільйони глядачів

Фото

Завершився премʼєрний ефірний показ документального серіалу «Шлях солдата. Мобілізація» на телеканалі «Ми-Україна+», який зібрав біля екранів понад 2 млн глядачів.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«Шлях солдата. Мобілізація» – це реаліті-проєкт, який зазирає за лаштунки процесу мобілізації. В ньому зображені історії трьох українців, які прийняли рішення служити в ЗСУ. Під час зйомок учасники розповіли про труднощі, навчання, ріст, зіткнення з реальністю війни та проходження всіх рівнів підготовки до служби», - ідеться у повідомленні.

Проєкт був створений за сприяння командування Сухопутних військ ЗСУ та Головного управління комунікацій ЗСУ.

Зйомки стрічки тривали два місяці.

Після участі у проєкті Борис Чекмарьов з позивним «Філософ» напівжартома називає себе «обличчям мобілізації». Борис сприймав проєкт як виклик, який сам собі поставив.

Коментуючи свою участь, він надав поради майбутнім військовослужбовцям: «Варто пам'ятати, що війна за свободу починається з власної голови і найперший її суперник - страх. Тому хотів би, щоб люди знали, що боятися це один з найменш ефективних способів взаємодії зі страхом, як тільки ви навчитеся ним керувати ваша служба стане для вас набагато зрозумілішою і ви матимете на неї більше впливу».

Читайте також: У Києві пройшла прем'єра створеного волонтером документального фільму «1% війни»

За словами Чекмарьова, були випадки, коли незнайомі люди, які подивилися проєкт, зверталися до нього, аби мобілізуватися у підрозділ, де він проходить службу.

Проєкт стартував на каналі «Ми-Україна+» 4 серпня. Упродовж семи тижнів показу з епізодами проєкту на телеканалі проконтактували мільйон глядачів в містах з населенням понад 50 тисяч.

Читайте також: Вийшов трейлер документального фільму про легіонерів ГУР «Одного літа в Україні»

«Загалом разом з містами з населенням менше ніж 50 тисяч і діджитал платформами каналу проєкт зібрав понад 2 мільйони глядачів», - ідеться у повідомленні.

У глядачів телеканалу є можливість переглянути всі епізоди документального серіалу з 1 по 3 жовтня о 23:40 на каналі «Ми-Україна+».

Переглянути всі епізоди можна й на YouTube каналі телеканалу «Ми-Україна+».

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 4 серпня відбулась премʼєра реаліті-проєкту «Шлях солдата. Мобілізація».