До Японії вперше приїжджає відомий український шеф-кухар світового рівня
Японію вперше відвідає легендарний шеф-кухар української кухні світового рівня Дмитро Марценюк – шеф-дипломат МЗС України, амбасадор борщу й української кухні в США.
Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Японії.
11-13 листопада на острові Аваджі Дмитро Марценюк представлятиме Україну на Всесвітньому кулінарному конкурсі World King of Chef Competition в Японії.
15 листопада шеф-кухар приготує особливі українські страви для українців та японців у Токіо.
Посольство України в Японії у співпраці з Український центр Shibuya-Himawari запрошує на захід у громадському закладі у районі Шибуя. Деталі доступні за посиланням.
Усі зібрані кошти підуть на підтримку України – допомогу людям, які залишились без світла і тепла в Україні.
Дмитро Марценюк дванадцять років був шеф-кухарем в найкращому українському ресторані «Веселка» в Нью-Йорку, зараз співзасновник і шеф українського ресторану «Рута» у Вашингтоні.
Нагадаємо, у Токіо відкрився ресторан української кухні «Смачного», де працюють українці, що виїхали до Японії через розв’язану росією війну.
Крім того, у Японії відбулося «Свято українського борщу», організоване Японсько-українською культурною асоціацією.
Фото: Посольство України в Японії / Фейсбук