У Японії випустять книжку рецептів української кухні
Посольство України в Японії анонсувало вихід книжки рецептів української кухні «Україна. Їжа та історія» в перекладі японською мовою.
Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці Посольства у Фейсбуці.
За повідомленням, книга, яка є проєктом «кулінарної дипломатії» Українського Інституту, знайомить з історичними передумовами розвитку багатої гастрономічної культури України, в також пропонує близько 80 рецептів традиційної та сучасної української кухні.
“Окрім власне змісту, видання приваблює чудовим дизайном та якісними фотографіями. Впевнені, що книга знайде своїх шанувальників серед гурманів та друзів України”, - повідомили у диппредставництві.
Частина прибутку від продажу книги буде спрямована на допомогу Україні через українську організацію НПО “Краяни”, яка долучилася до підготовки книги до друку.
Як повідомляв Укрінформ, у Токіо відкрився ресторан української кухні «Смачного», де працюють українці, що виїхали до Японії через розв’язану росією війну.
Фото: Посольство України в Японії / Фейсбук