У Франції проведуть Дні української культури

Франко-українська асоціація «Idées sans Frontières» запросила взяти участь у Днях української культури «Слава Україні», що відбудуться 23 вересня у місті Ле-Перре-сюр-Марн.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український культурний центр у Франції (Centre Culturel d'Ukraine en France). 

День, присвячений українській культурі, передбачає: гастрономію, стенди українського ремесла, фотовиставку «Голоси Свободи» та «Пейзажі Чернігова», виступ хору, майстер-класи, арттерапію для дітей і батьків, благодійне шоу з малювання піском та виступ групи «Sc» франко-українських музикантів.

Культурний захід відбудеться у суботу, 23 вересня, з 11:30 до 21:30 за адресою: Centre des bords de Marne, 2 Rue de la Prairie, 94170 Perreux sur marne, France. Додаткова інформація та квитки доступні за посиланням.

Зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю автомобілів швидкої допомоги для України.

Нагадаємо, у Кишиневі 16 вересня відбудеться щорічний фестиваль української культури Ukrainian Days in Moldova (UDM) – найочікуваніша подія року для всіх, хто цінує і проймається духом традицій та краси України.