Страви української кухні зʼявилися на залізничному вокзалі в Нью-Йорку
На території залізничного вокзалу Гранд-Сентрал-Стейшн у Нью-Йорку (США) з’явилася можливість скуштувати страви української кухні.
Як передає Укрінформ, про це в Інстаграмі повідомили представники найвідомішого українського ресторану «Веселка» в Нью-Йорку, які відкрили цей ресторанний куточок.
«У Veselka завжди є за що полюбити, особливо тепер, коли ми відкрилися в Grand Central Terminal! Ми дуже вдячні всім нашим клієнтам, старим і новим, за те, що ми переїхали з Іст-Віллідж до Мідтауна. Завітайте до нас», – ідеться в дописі.
У мініресторані можна придбати вареники, борщ, українське пиво тощо.
«Веселка» – український цілодобовий ресторан в Іст-Вілліджі, Нью-Йорк, заснований у 1954 році після Другої світової війни українськими біженцями Володимиром та Ольгою Дармохвалами та є одним з останніх із багатьох слов'янських ресторанів, які колись розрослися в околицях. Кулінарна книга, опублікована в жовтні 2009 р., висвітлює понад 120 страв східних європейських кухонь.
У листопаді 2011 року відкрився сестринський ресторан «Веселка Боуері», на Іст-1-й вулиці та Боуері.
Нагадаємо, журнал Esquire включив «Веселку» у список «100 ресторанів, які Америці не можна втратити».
Фото: Ресторан «Веселка» / Інстаграм