«Дім українських традицій» у Будапешті презентував проєкт «The War Changed My Life»

Фото

Учні освітнього простору «Дім українських традицій» у Будапешті презентували у приміщенні посольства України в Угорщині власний проєкт «The War Changed My Life», розроблений під керівництвом вчителя англійської мови Тетяни Воловик.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці посольства.

За повідомленням, «The War Changed My Life» – це історії, що торкаються сердець: це про біль і страх, пережиті в перші хвилини повномасштабної війни; це про шляхи, які довелось пройти дітям, попри юний вік; це про віру в Перемогу та світле майбутнє України. Ці спогади є свідченням масових воєнних злочинів проти України російськими окупантами.

«Світ має знати, що відбувається в Україні, щоб інші потенційні агресори не наважувалися діяти подібним чином. Для нас надзвичайно важливою є підтримка всього цивілізованого світу, мир має бути відновлено, злочинці мають бути покарані. Разом до Перемоги!», – наголосили у диппредставництві.

Зауважимо, що освітній центр «Дім українських традицій» діє як філія Державного ліцею «Міжнародна українська школа» і на сьогодні там навчаються 130 дітей, які вимушено переїхали в Угорщину з України внаслідок війни. 

Нагадаємо, посол МЗС України з питань світового українства Мар’яна Беца у рамках європейської конференції Світової федерації українських жіночих організацій, яка відбулася у Будапешті, провела зустрічі з представниками українських громад, зокрема й «Діму українських традицій».

Фото: Embassy of Ukraine in Hungary / Фейсбук