Бейсбольний клуб організував у Нью-Йорку виставку дитячих малюнків з Харкова

Фото, відео

У нью-йоркському Брукліні проходить виставка малюнків дітей з Харкова, який практично щодня зазнає обстрілів з боку російських військ.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Нью-Йорку.

На турнірі з бейсболу, який спортклуб Brooklyn Cyclones провів 9 червня, його гравці продемонстрували підтримку України. Над стадіоном розгорнули великий український прапор, а спортсмени вийшли у формі з дитячими малюнками лелек.

Бейсбольний клуб у Нью-Йорку організував виставку дитячих малюнків з Харкова / Фото: Володмир Ільченко, Укрінформ

Того ж таки дня відкрилася виставка малюнків, яку організувала заслужена артистка України, співачка, почесний амбасадор Харкова у США, Вікторія Вєннікова.

«Наша мета - розповісти якомога більшій кількості людей про Харків, про те, що там нині відбувається. Ми бачимо, що попри постійні бомбардування, діти вірять у мир», - сказала вона в коментарі Укрінформу, зауваживши, що лелека є символом миру та надії, зокрема й на майбутню перемогу.

«Важко уявити, як діти, котрі постійно перебувають під обстрілами, створили такі добрі малюнки», - додала Вєннікова.

Читайте також: У Литві відкрилася виставка дитячих малюнків «Вільний Херсон»

Як повідомляв Укрінформ, спеціальний турнір, організований Brooklyn Cyclones, було присвячено Україні. Клуб висунув ініціативу використати малюнки українських дітей для демонстрації підтримки нашої держави.