Посол у Латвії зустрівся з українським скаутами, які брали участь у таборі «Перевесло»

Фото

Посол Анатолій Куцевол 28 липня зустрівся з дітьми з України, які перебували в Латвії для участі у літньому скаутському таборі «Перевесло» біля міста Кулдига.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

 Упродовж 10 днів українські скаути – 44 дитини з Чернігівщини, Харківщини, Сумщини, Черкащини, Львівщини – цікаво та з користю проводили час серед латвійської природи. Скаутські традиції були поєднані з різноманітними іграми та активностями.

В останній день табору скаути також відвідали Ригу та завітали в посольство України в Латвії.

У диппредставництві зазначили, що цей табір – перший табір в Латвії для українських скаутів, який став можливий за підтримки латвійського фонду Ziedot.lv, Norwegian Embassy in Riga, організації ПЛАСТ у Латвії / Ukraiņu skauti Latvijā / PLAST in Latvia, Латвійської організації скаутів Latvijas skauti un gaidas.

Посольство висловило вдячність латвійським і норвезьким друзям за допомогу в проведенні на території Латвії відпочинку для дітей з України.

Нагадаємо, у латвійському місті Огре відбулося офіційне відкриття літнього табору для дітей з України, батьки яких – військовослужбовці Нацгвардії – загинули або зникли безвісти під час відбиття російської збройної агресії.

Фото: посольство України в Латвії / Фейсбук