У Таллінні українську культуру представили на Ярмарку національностей Естонії

Фото

На Ратушній площі у Старому місті Таллінна відбувся щорічний Ярмарок національностей Естонії «Etnolaat», у якому було представлено й Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Конгрес українців Естонії (КУЕ). 

Масштабна подія, яка тривала два дні на Ратушній площі Таллінна, була організована Eestimaa Rahvuste Ühendus (ERÜ) і присвячена Дню народів Естонії.

Конгрес українців Естонії, як член ERÜ, разом з Союзом українок Естонії, Українським земляцтвом «Два кольори», Українським земляцтвом Естонії взяв участь у цьому заході.

КУЕ представив концертну програму за участю вокального гурту «Провесінь», гурту «Перелаз», співачки Ірени Павлюк-Петерсон, дуету RUNA у складі Наталії Цвік і Руслани Волкової, дівочого дуету у складі Карини Полтавець та Аліси Слонової. Вела програму Ліза Таразевич.

На ярмарку представили свої вироби майстрині, зокрема, вишивальниця Ніна Гончарук. Там можна було придбати українські книги від UkBook.

Також відвідувачів пригощали стравами української кухні, яку представили членкині Союзу українок Естонії та Faina Ukraina.

Організація Ukraina Nimel представила різні вироби, кошти від продаж яких підуть на підтримку України.

Нагадаємо, Українське товариство «Смерічка» з естонського селища Ойзу разом з Українським земляцтвом Естонії організувало свято Івана Купала на березі невеликого озера в центральній Естонії.

Фото: Конгрес українців Естонії / Фейсбук