Українська суботня школа в Греції отримала нові навчальні матеріали

Українська суботня школа "Трембіта" в Афінах отримала нові навчальні посібники, атласи та зошити для своїх учнів.

Про це повідомляється на сторінці школи у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Завдяки підтримці Посольства України в Грецькій Республіці за програмою Міністерства закордонних справ України, наша школа поповнилася важливими навчальними матеріалами, які сприятимуть якіснішому навчанню та розвитку наших дітей», - йдеться у дописі.

Зазначається, що діти вже працюють у зошитах із друкованою основою для розвитку навичок письма, виконання граматичних вправ, завдань з синтаксису та ін.

Також школа отримала навчальні посібники з української мови, літератури, історії та географії, атласи та карти.

Окрім цього, навчальному закладу передали журнали «Локальна історія» та «Пам’ятки України» – «унікальні видання, що збагачують знання про нашу національну спадщину та культурні надбання».

«Ці матеріали стануть важливим доповненням до освітнього процесу та допоможуть учням глибше пізнати Україну, її минуле та сьогодення, навіть перебуваючи за кордоном… Завдяки цьому, ми робимо важливі кроки у збереженні та популяризації української культури, мови та традицій серед наших дітей», - наголосила адміністрація школи.

Читайте також: В естонських школах навчаються майже 8 тисяч українських дітей

Як повідомляв Укрінформ, Культурно-освітній центр «Берегиня» та асоціація «Українсько-грецька думка» запрошують на новий 2024/2025 навчальний рік дітей від 3 до 15 років до Української суботньої школи у столиці Греції. 

Фото: Українська Недільна Школа "Трембіта" в Греції/Facebook