В УККА розʼяснюють суспільству про важливість підтримки України перед виборами у США

Відділення Іллінойс Українського конгресового комітету Америки (УККА) у співпраці з партнерами з української громади провело Форум позапартійної освіти виборців напередодні президентських виборів у США, які відбудуться у листопаді.

Про це повідомляється на сайті Світового конгресу Українців, передає Укрінформ. 

Захід відбувся днями у Мілвокі, штат Вісконсин, й зібрав близько пів сотні учасників. 

Форум мав на меті підвищити усвідомлення того, «як підтримка України пов’язана з американськими демократичними цінностями й чому важлива зовнішня політика США для майбутнього України та США», повідомили в УККА Іллінойс.

Спікерами форуму були співголова Українського кокусу в Конгресі США Майк Квіглі, виконавча директорка «Milwaukee Jewish Federation» Роберта Кларк, а також директор з роботи з громадою «Nova Ukraine» Олександр Крапівкін.

23 жовтня УККА Іллінойс також проведе вебінар «National Call for Ukraine», де його представники розкажуть виборцям про те, як їхня участь може позитивно вплинути на майбутнє як США, так і України.

Заплановані панельні дискусії з провідними експертами та сесія запитань і відповідей. До розмови долучаться Джон Гербст, колишній посол США в Україні у 2003-2006 роках та директор Центру Євразії Атлантичної Ради; Рай Баркотт, співзасновник та генеральний директор організації “With Honor”; Олександра Устінова, українська політикиня, антикорупційна активістка; а також Тимофій Милованов, доцент економіки в Університеті Піттсбурга та президент Київської школи економіки (KSE).

Читайте також: Дипломати та громада представили Україну на культурному фестивалі у Сеулі

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Філадельфії відбувся 23-й Конгрес українців Америки, на якому обрали нового президента Українського конгресового комітету Америки (УККА) - Михайла Савківа. 

Фото: Ukrainian Congress Committee of America, Illinois Division/Facebook