В Азербайджані провели відкритий урок з нагоди Дня української писемності та мови

Фото

В українському освітньому центрі азербайджанського міста Сумгаїт до Дня української писемності та мови провели відкритий урок української мови та літератури.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Азербайджані.

Диппредставництво також долучилося до святкування, підтримуючи українську громаду у збереженні рідної культури та мови за кордоном.

«На уроці діти з великим захопленням декламували вірші, загадували загадки, демонструючи свої знання та любов до української мови. Це стало прекрасною нагодою зібратися разом, відчути єдність та поспілкуватися у колі однодумців», – ідеться в дописі.

Захід об’єднав не лише учнів, а й їхніх батьків та представників української громади, які підтримують збереження і просування нашої культурної спадщини далеко від рідної землі.

«Дякуємо всім, хто приєднався до цієї чудової події, зберігаючи часточку України у своїх серцях і передаючи її молодшому поколінню», – подякували у диппредставництві.

Нагадаємо, представники української діаспори у різних країнах і дипломати взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності.

Фото: Посольство України в Азербайджанській Республіці / Фейсбук