На порталі «Дія.Бізнес» зареєструвалося вже 33 тисячі підприємців

Понад 1,6 млн українців відвідали платформу "Дія.Бізнес" та 33 тисячі зареєстрували персональний кабінет.

Як повідомляє Укрінформ, про це сказала заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан на засіданні Громадської ради.

У 2021 році було відкрито 7 центрів "Дія.Бізнес", і на сьогодні таких центів в Україні нараховується уже 11. Понад 1,6 млн українців відвідали платформу "Дія.Бізнес", 33 тис зареєстрували персональний кабінет. Було проведено 6 тис. консультацій для підприємців, а також розроблено 2640 дорожніх карт цих консультацій.

«Ми бачимо, що такі центри справді користуються попитом та великою увагою в регіонах, вони становляться місцем тяжіння для підприємців», – сказала Іонан.

Читайте також: Сповіщення про кредити в «Дії» попередили майже 800 випадків шахрайства – Мінцифри

Вона зазначила, що на платформі Дія.Бізнес з’явилися нові модулі, такі як: маркетплейс фінансових продуктів та експортний вебпортал. Останній, у свою чергу, містить інформацію про торгові місії, аналітику для експорту й безкоштовні консультації з експортної діяльності.

Новий модуль "Аналітика стану українського бізнесу", включає 8 різних напрямків за якими можна отримати аналітичну інформацію для прийняття управлінських рішень.

«Два напрямки в цьому модулі вже повністю працюють, шість ще знаходяться в розробці. І будуть доступні найближчим часом», – додала Іонан.

Як повідомлялося, 8 лютого Міністерство цифрової трансформації проведе Diia Summit, під час якого презентує нові послуги на порталі "Дія".