В Енергоатомі працює кризовий центр

При НАЕК "Енергоатом" працює кризовий центр, у засіданні якого 24 лютого взяв участь міністр енергетики Герман Галущенко. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

"Найнагальніше нині завдання всіх енергетиків України – забезпечувати сталу роботу об’єднаної енергосистеми, всіх енергетичних об’єктів та атомних станцій України. Українська енергосистема наразі працює в автономному режимі", - зазначив міністр під час засідання кризового центру.

В Енергоатомі підкреслили, що атомні електростанції працюють у штатному режимі. Всіма відокремленими підрозділами компанії налагоджено безперервну комунікацію, ситуація перебуває під контролем.

Читайте також: Всі АЕС працюють стабільно - Енергоатом

Як повідомляв Укрінформ, на всіх енергетичних об’єктах посилено охорону і засоби безпеки. Системно відбувається моніторинг стабільності роботи підприємств та мереж енергетичної сфери. Енергосистема України працює у штатному режимі, повністю забезпечено наявність потрібних енергоресурсів.

Також повідомлялося, що АТ «Укртрансгаз» та ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» повідомили про стабільну роботу.