Вінницька харчосмакова фабрика збільшила виробництво оцту
Вінницька харчосмакова фабрика збільшила виробництво дефіцитного оцту, його постачатимуть у супермаркети Вінниці та Києва.
Про це у Фейсбуці повідомив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний, передає Укрінформ.
«На базі Вінницької харчосмакової фабрики збільшили розлив 9% оцту і вже домовилися про прямі постачання в мережі місцевих супермаркетів», - написав Очеретний.
За його словами, фабрика вже підписала угоди про постачання оцту в п'ять місцевих мереж супермаркетів.
Також цю продукцію вже почали постачати до Києва та у селище Макарів Бучанського району.
Посадовець зазначив, що на Вінницькій харчосмаковій фабриці продукувати оцет можуть безперебійно, оскільки проблем з постачанням сировини (оцтової кислоти) немає.
Штучний дефіцит оцту виник на тлі новин про можливе зникнення з продажу солі через закриття ДП «Артемсіль». Також тоді виник ажіотажний попит на соду.
Приватне акціонерне товариство «Вінницька харчосмакова фабрика» - один із лідерів регіону в галузі плодоовочевої консервації, а на теренах України - лідер з виробництва продукту - візитної картки компанії - хрону «Вінницького» з буряком. Товарний асортимент складається з понад 50 найменувань продуктів харчування: хрін столовий, гірчиця, майонез, соуси, круп'яні палички, сухі сніданки, борошно текстуроване, квас тощо.
Фото: Андрій Очеретний, FB