Колекцію годинників Медведчука виставили на аукціони у Prozorro.Продажі

Колекція годинників Віктора Медведчука, оцінена у 10,6 млн грн, виставлена на онлайн-аукціони.

Про це повідомила у Телеграмі голова Національного агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума, передає Укрінформ.

«Колекція наручних годинників державного зрадника Віктора Медведчука, що складається з 20 лотів, вже виставлена на Prozorro.Продажі. АРМА реалізує годинники держзрадника, загальна оцінка яких становить 10,6 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Серед найдорожчих лотів – Breguet 4416К (оцінений у 1,86 млн грн), Patek Philippe (1,27 млн грн), Dolce & Gabbana (922 тис. грн).

Участь в аукціонах може взяти кожен бажаючий, окрім осіб, пов'язаних з державою-агресором. 

Після реалізації годинників кошти надійдуть до депозитного портфелю АРМА, після чого будуть використані для закупівлі військових облігацій. 

Аукціони триватимуть 14 днів.

Читайте також: Яхта Медведчука перебуває під безстроковим арештом - Офіс генпрокурора

Крім того, АРМА вже реалізує частину арештованого білоруського хлориду калію, розміщеного у 151 вагоні. Загальна сума реалізації становить 111 млн грн, включаючи 43,6 млн грн митних платежів, які нацагентство перерахує до державного бюджету України.

Як повідомлялося, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало на аукціоні автомобіль Maybach, що належав Віктору Медведчуку, за 1,8 млн грн.