На Сумщині ворог влучив в обʼєкт залізничної інфраструктури, є поранений

АТ "Укрзалізниця" після масштабної атаки забезпечило резервними тепловозами усі рейси.

Про це УЗ повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Усі рейси, які тимчасово зупинились у зв'язку зі знеструмленнями після масштабної ворожої атаки, вже підхоплені резервними тепловозами та продовжують рух", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що є влучання в обʼєкт залізничної інфраструктури у Сумській області. Ворог пошкодив контактну мережу та будівлі. Також поранено помічника машиніста, якого вчасно госпіталізували, тож загрози життю немає.

Крім того, деякі вокзали, які також були знеструмлені через відключення у міських мережах, вже переведені на резервні генератори та використовуються як пункти незламності для містян.

"Приміські електропоїзди у деяких регіонах їдуть із затримками, а ситуація із City Express у Києві та Дніпрі незмінна - рух за графіком", - додали в УЗ.

Відхилення від графіку зібрані на порталі https://uz-vezemo.uz.gov.ua/.

У транспортному відомстві зауважили, що пасажири, які не встигли на потяги через тривалі повітряні тривоги, з тими ж квитками будуть відправлені наступними рейсами аналогічного напрямку протягом доби.

Читайте також: На Миколаївщині внаслідок російського обстрілу поранені троє людей

Як повідомлялось, АТ "Укрзалізниця" оголосила про декілька знеструмлень по різних регіонах країни через масштабну ракетну атаку.