Sense Bank та фонд «Повернись живим» запускають проєкт «Навчати перемагати» на підтримку Сухопутних військ

Реклама

Sense Bank у партнерстві з фондом «Повернись живим» запускають проєкт «Навчати перемагати» для підтримки та зміцнення Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це Укрінформу повідомили в Сенс Банку.

"Мета проєкту «Навчати перемагати» — забезпечити безперебійну, якісну підготовку наших військових, адже це пріоритетне завдання сучасної української армії. Це вкрай важливе питання, яке насамперед стосується життя наших захисників на полі бою і рівня обороноздатності країни", — зазначив заступник командира навчального центру з позивним «Поляк».

Проєкт передбачає створення мобільної польової бази для одного з навчальних центрів Сухопутних військ, де військових навчатимуть фахові, бойові інструктори.

Перший етап стартує 8 жовтня. У його межах Sense Bank та фонд «Повернись живим» розпочинають збір 10 млн грн для Сухопутних військ ЗСУ.

"З початку повномасштабного вторгнення клієнти і команда банку беруть активну участь у зборах для наших захисників, зокрема через наш мобільний застосунок Sense SuperApp. Завдяки проєкту «Навчати перемагати» ми посилимо цю допомогу", — підкреслила членкиня правління Sense Bank Інна Тютюн.

Читайте також: Sense Bank та театр імені Франка підписали угоду про співпрацю

Так, з кожної оплати товарів чи послуг карткою Sense Bank на суму понад 100 гривень банк буде відраховувати зі своїх доходів 1 гривню на реалізацію проєкту. Таким чином, клієнти банку зможуть долучитися до ініціативи, здійснюючи свої звичайні покупки.

Як повідомлялося, у 2024 році Sense Bank та Сухопутні війська ЗСУ підписали меморандум, який передбачає співпрацю у сфері підвищення обороноздатності України.