Нафтогаз Трейдинг вже уклав договори з понад 6000 непобутових споживачів

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг", що постачає газ теплокомуненерго, бюджетним та релігійним установам, уклало договори на постачання газу під час опалювального сезону із понад 6 тис. споживачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"У рамках договірної кампанії, яка триває, компанія вже уклала контракти з понад 6000 споживачами. Серед них – 407 підприємств теплокомуненерго, які забезпечують теплом мільйони українців, 737 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, 4703 бюджетних організацій та 581 релігійна установа", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Нафтогаз Трейдинг сформував необхідний ресурс газу для стабільного проходження опалювального сезону та виконання договірних зобов’язань перед кожним споживачем.

Читайте також: «Нафтогаз Трейдинг» закликав регіони з низьким рівнем оплати за газ забезпечити своєчасність платежів

Водночас, враховуючи необхідний на опрацювання документів та укладання договорів час, компанія закликає потенційних споживачів не зволікати з оформленням на постачання "блакитного палива".

Як повідомлялося, із початку 2024 року фахівці ТОВ "Газорозподільні мережі України", що є частиною Групи Нафтогаз, відновили газопостачання 58 тис. домогосподарств.

Новини партнерів