В аеропорту "Київ-Жуляни" застрягли тисячі туристів

У столичному аеропорту «Київ-Жуляни" відучора затримується кілька рейсів.

Про це повідомляє «112 Україна».

«Кілька тисяч туристів не можуть вилетіти, зокрема, до Анталії. Пасажири намагалися з'ясувати причини затримання одного з рейсів у авіаперевізника. Спочатку їм відповідали, що літак зламався, потім що в компанії виникли фінансові труднощі, а згодом взагалі припинили підіймати слухавку», - йдеться у повідомленні.

Згідно з розкладом на сайті аеропорту, станом на 13:50 затримується чотири рейси - до Анталії, Афін, Аліканте та Даламана.

Кореспондент Укрінформу намагався уточнити причини в представників авіаперевізника, зокрема і в прес-центрі. Проте на дзвінки  не відповідають.

Читайте також: Туристів, які не можуть вилетіти з Тунісу, розмістили у готелі міста Сус

Як повідомлялося, близько 300 українських туристів понад дві доби не могли вилетіти до Харкова з аеропорту Монастір у Тунісі. За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян України додому.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ліцензії туроператорів, які не виконують своїх зобов'язань, скасовуватимуться. Тим часом українських туристів розмістили у готелі у місті Сус.