У Києві 10 травня відкриються 19 ринків

Список

Столична влада оприлюднила перелік агропродовольчих ринків, яким дозволено розпочати роботу 10 травня.

Про це інформує КМДА.

Як зазначається, за інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, виконали протиепідемічні вимоги та можуть працювати 10 травня 19 агропродовольчих ринків:

  • Торговельний майданчик «Феофанівський», вул. Заболотного 48-А.
  • Ринок «Деміївський», ТОВ «Манхеттен», вул. Ізюмська, 1.
  • ТРК «Базар на лісовій», ТОВ «Панорама-Інвест», вул. Попудренка, 65.
  • Ринковий комплекс «Маяк», ПФ ТОВ «Ремонтник», вул. Попудренка, 90/2
  • КП «Володимирський ринок», вул. Антоновича, 115.
  • ТОВ «Печерський ринок», Печерська площа, 1.
  • Ринок «Ілліс», ТОВ «Ілліс», вул. Чорнобильська, 16/80.
  • КП «Бессарабський ринок», Бессарабська площа, 2.
  • Ринок «Лівобережний», ПрАТ «Дніпровський ринок», вул. Сверстюка, 3.
  • Т/М «Дарниця», ПрАТ «Дніпровський ринок», вул. Попудренка, 5.
  • ТОВ «Путь», ринок Шлях, вул. Зодчих, 52/1.
  • Ринок ПП «Колібріс», вул. Л. Курбаса, 6.
  • Ринок «Одеський», АТЗТ «Істерн-Трейд», проспект Академіка Глушкова, 32-38.
  • ТОВ «РУІОЛ», «Ринок «Вигурівський», вул. Бальзака, 94.
  • ПрАТ «Ринок «Нивки», вул. Щербаківського, 47.
  • МПП «Турбота», вул. Туполєва, 13.
  • ТОВ «ТК «Борщагівський», Ринок «Західний», вул. Депутатська, 2.
  • Ринок «Відрадненський», ВАТ «Торговий комплекс «Борщагівський», бульвар В. Гавела, 18.
  • ТОВ «Квіткова Галявина», Ринок «Лук’янівський», вул. Юрія Іллєнка, 1.

КМДА нагадує, що агропродовольчі ринки столиці відкривають поступово за умови виконання низки протиепідемічних вимог.

Читайте також: У Києві завтра відкриють 13 ринків

Зокрема, на ринках має бути забезпечено масковий режим працівників та відвідувачів; дистанційне вимірювання температури на вході; недопуск на територію осіб з ознаками ГРВІ; дистанцію у 3 м між торговими місцями та 1,5 м - між відвідувачами; дезінфекцію контактних поверхонь кожні три години.

Окрім того, не допускається стихійна торгівля на прилеглій території, а також приготування та споживання їжі на місці продажу.