У Києві ліквідували пожежі, що виникли через влучання ворожих ракет

Фото

У Києві рятувальники ліквідували пожежі, що виникли внаслідок влучання російських ракет.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє в Телеграмі.

Зазначається, що вдень 23 листопада до Головного управління ДСНС у Києві почали надходити повідомлення про ворожі обстріли столиці.

На місцях надзвичайних подій були виявлені руйнування об‘єктів критичної інфраструктури та нежитлових будівель з подальшим горінням.

Зокрема, в одному з районів Києва внаслідок ракетних ударів виникли пожежі в гаражному кооперативі. Ще три гаражі загорілися в іншому районі.

Також відбулося руйнування адміністративної будівлі, унаслідок чого від уламків постраждали чотири автомоблі та складське приміщення.

"Пожежі ліквідовано. На місцях подій загалом задіяно більше 30 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також більше 130 чоловік особового складу", — повідомили в ДСНС.

Читайте також: Українців заспокоїли в ОП: «Прильоти» по енергетичних обʼєктах є, але не все так погано

За попередніми даними, унаслідок ворожої атаки 23 листопада в Києві загинули троє людей, ще десятеро дістали поранення. Серед постраждалих — одна дитина. Інформація уточнюється.

Як повідомлялося, 23 листопада пообіді російські війська вкотре здійснили масовану атаку по території України, є влучання по об'єктах інфраструктури та житлових будинках.

У небі над Києвом 23 листопада Сили оборони України збили 22 ракети із 31.