Ракетний удар по Києву: на лівому березі горять будинки та автомобілі

Після робити ППО по збиттю ворожих цілей над Києвом, зафіксовано падіння уламків на лівому березі міста.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Київська МВА.

«Після робити ППО по збиттю ворожих цілей над Києвом, зафіксовано численне падіння уламків на лівому березі міста. Зокрема в Дніпровському районі попередньо є загорання в багатоквартирному житловому будинку. Підрозділи ДСНС працюють по викликах», - йдеться у повідомленні.

У КМВА також повідомили, що внаслідок збиття ворожих повітряних цілей, зафіксовано численне падіння уламків в Дніпровському та Деснянському районах. Зокрема, на відкритих ділянках, на проїжджі частини та в житлову забудову.

«В Дніпровському р-н, де зафіксовано пошкодження фасаду будинку та загорання на 7-му поверсі була проведена евакуація мешканців - врятовано 15 людей з них 4 дітей. Працюють підрозділи ДСНС та бригади медиків», - йдеться у повідомленні.

"Попередньо, внаслідок падіння уламків в Дарницькому районі зафіксовано загорання приватного будинку на площі 400 м2", - повідомили в КМВА.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Читайте також: У Києві пролунали вибухи, оголошена ракетна небезпека

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що У Дніпровському районі у дворі житлового будинку палають автівки. На  місце загоряння прямують екстрені служби.

«Також уламки ракети впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу», - написав він.