Сергій Борзов: Нарощуємо темпи виконання робіт із забезпечення Ладижина теплом

На Вінниччині обласна влада нарощує темпи робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру у Ладижині, який через ворожі обстріли залищився без централізованого теплопостачання.

Про це Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Щоденно проводимо засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру. Контроль всіх етапів робіт здійснюють фахівці обласної військової адміністрації. Нарощуємо темпи виконання робіт, оперативно вирішуємо всі проблемні питання, прискорюємо постачання.», - написав Борзов.

За його словами, обласна військова адміністрація задля вирішення залучила експертів з галузі теплопостачання та фахівців з великим досвідом реалізаціі подібних проєктів. Адже окрім екстрених заходів у місті потрібно запускати паралельні ремонтні процеси.

«Треба пришвидшуватись. Ворог не дає зайвого часу», - зазначив начальник ОВА,

Посадовець поточнив, що надзвичайна ситуація воєнного характеру у Ладижині не скасовується, поки не запрацюють усі резервні пункти теплозабезпечення міста.

Тим часом у Пунктах незламності жителі Ладижина можуть отримати все найнеобхідніше.

Читайте також: Сапери Вінниччини отримали ще один захисний костюм

Як повідомлялось, 1 грудня у Ладижині поновили теплопостачання. У місті проводяться роботи з диверсифікації опалювальної системи шляхом запуску модульних котелень на різних видах палива. Також знайшли технічну можливість щодо встановлення індивідуального опалення конвекторного типу.