Де в Києві знайти найсмачніші роли та суші? Огляд закладів

Реклама

Гастрономічні експерти вивчили пропозиції найпопулярніших столичних закладів і обрали ТОП-3.

Сьогодні нікого не здивуєш наявністю в меню закладів страв японської кухні, зокрема, суші Каліфонія, замовити котрі можна навіть з доставкою додому чи на роботу. Сьогодні справжнього гурмана можна здивувати винятково якістю пропонованих страв та послуг.

Українські гастрономічні експерти вивчили безліч пропозицій від різних закладів, де готують страви японської кухні, а найкращі з них потрапили до ТОП-рейтингу. 

Які заклади варті найвищої оцінки?

У Києві безліч ресторанів, суші-барів та невеликих служб доставки суші. Тож немає жодних проблем замовити улюблену їжу додому. Однак слід зважати на якість страв та рівень послуг, що надають такі заклади.

Експерти вивчили пропозиції найпопулярніших столичних закладів, і обрали своїх фаворитів. До ТОП-3 увійшли:

  • "Суші Майстер" - це мережевий суші-ресторан, який має свої філії не тільки в українських містах, але й в багатьох інших країнах. В цього закладу неперевершена репутація та безліч прихильників, які не зраджують йому багато років. Головними перевагами цього ресторану є прийнятний рівень цін, першокласне обслуговування та різноманітне меню. Ще варто наголосити, що готують дуже смачно, оскільки обираються інгредієнти дуже прискіпливо, а співпрацюють виключно з перевіреними поставщиками. Додатково варто зазначити, що тут не тільки прийнятні ціни, але й безліч додаткових можливостей для економії – це щедрі знижки, різні акції та розвинута програма лояльності. Тут вас чекає приємна атмосфера, але у вас є можливість замовити суші з доставкою. Замовлення ви можете оформити просто зараз, лишивши заявку на сайті чи в мобільному додатку.
  • “Євразія” – ще одна розвинута столична мережа ресторанів. Головний плюс цього ресторану у тому, що тут дуже різноманітне меню. Звичайно, круто, коли можна замовити не тільки суші і роли, але й інші популярні страви різних кухонь. Ціни середні для столиці, а також інколи бувають знижки та святкові акції. У цьому ресторані також доступний сервіс доставки, який можна замовити на сайті закладу.
  •  “Tainabox” – це сервіс доставки азіатської їжі, тут також можна замовити суші та роли. Вся їжа доставляється в традиційних та привабливих коробоках. Замовити можна на сайті закладу або з вулиці.

Це найкращі заклади, де можна замовити смачні суші. 

Критерії вибору закладу для замовлення суші

Обрати заклад для замовлення суші доволі просто, але треба звернути увагу на кілька чинників. По-перше, слід впевнитися, що заклад надає послуги доставки. По-друге, необхідно звернути увагу на швидкість надання послуг доставки – не завжди є можливість довго чекати приїзду кур'єра.

Також гастрономічні експерти радять добре вивчити асортимент страв в меню та  ознайомитися з відгуками клієнтів, які мали досвід замовлення в тому чи тому закладі.