Україна та Катар домовилися про військово-технічну співпрацю

Під час візиту Президента України Петра Порошенка до Катару було підписано угоду про військово-технічне співробітництво між двома країнами.

Про це повідомляє прес-служба глави Української держави.

"В присутності Президента України Петра Порошенка та Еміра Держави Катар шейха Таміма бін Хамада Аль Тані було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про військово-технічне співробітництво", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підписання документа сприятиме активізації взаємовигідного та довгострокового співробітництва між двома державами у військово-технічній галузі з використанням новітніх наукових і технічних досягнень в оборонній промисловості.

"Документ сприятиме зміцненню дружніх відносин між Україною та Катаром, спрямованих на удосконалення обороноздатності двох держав", - додали в прес-службі Президента.

Читайте також: Порошенко взяв участь у відкритті виставки AGRITEQ-2018 у Катарі

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня Президент України Петро Порошенко перебуває з офіційним візитом у Державі Катар. Глава держави вже зустрівся з еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадою Аль Тані, прем'єр-міністром шейхом Абдуллою бін Насером бін Халіфою Аль Тані та взяв участь у відкритті виставки AGRITEQ-2018 у Катарі, де представлена українська експозиція.