ЦВК зареєструвала нового депутата Ради, ще один "доносить" документи

Центральна виборча комісія зареєструвала Михайла Побочіх народним депутатом (“Народний фронт”) та визнала обраним народним депутатом Романа Зварича (БПП).

Про це зазначається у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

“Комісія зареєструвала народного депутата України Побочіх М.О. (Михайла Олександровича — ред.)”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Побочіх народився 1986 року, має вищу освіту, на момент парламентських виборів перебував на посаді заступника начальника управління експлуатації інформаційних систем АТ “Ощадбанк” і був включений до виборчого списку “Народний фронт” під № 81.

Крім того, ЦВК визнала обраним народним депутатом Романа Зварича, 1953 року народження, який був включений до виборчого списку БПП під № 82.

Водночас у Центрвиборчкомі підкреслили, що питання реєстрації Зварича народним депутатом буде розглянуто після подання ним необхідних документів.

У ЦВК нагадали, що вказані рішення були прийняті у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народних депутатів Валерія Пацкана (БПП) та Людмили Денісової (НФ).

Читайте також: Дочасні вибори зняли з порядку денного - спікер ВР

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 15 березня призначила депутата від “Народного фронту” Денісову Уповноваженим ВР з прав людини, а депутата від БПП Пацкана головою Рахункової палати.