«Слуга народу» вдруге запускає процедуру відкликання Голови ВР

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звернувся до Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова для повторної видачі підписних листів щодо відкликання спікера.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила прессекретар Голови Верховної Ради Ольга Туній.

Вона нагадала, що лист для видачі підписних листів для збору підписів щодо відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради направлено саме від парламентської фракції "Слуга народу".

Також прессекретар Разумкова повідомила, що надійшло друге звернення - від голови фракції "СН" Арахамії. “Процедура запускається вдруге, новий комплект підписних листів буде видано невідкладно”, - заявила Туній.

Читайте також: Разумков каже, що посаду голови ВР хоче обійняти Стефанчук

Як повідомлялося, 30 вересня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера. За словами Разумкова, народні депутати вже 30 вересня отримають підписні листи про відкликання його з посади. За Регламентом ВР, достатньо зібрати 150 підписів для внесення відповідного питання до порядку денного пленарного засідання.

Читайте також: Разумков переконаний, що до його роботи у якості спікера Ради претензій не буде

Близько 16 години прессекретар Разумкова Ольга Туній повідомила у Фейсбуці, що підписні листи за зверненням фракції «Слуга народу» про відкликання Голови Верховної Ради готові та знаходяться в парламентському Апараті.

Речниця фракції партії “Слуги народу” Юлія Палійчук заявила, що питання щодо відкликання з посади керівництва парламенту на засіданнях фракції не порушувалося.