Арахамія порадив «антиваксерам», які вийшли на мітинг, відвідати COVID-лікарні

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія засуджує мітинг противників вакцинації в урядовому кварталі та радить їм відвідати лікарні, де лікують хворих на COVID-19.

Про це Арахамія сказав на брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що, в першу чергу, люди не розуміють ризики які вони мають. Треба всіх цих людей не в урядовий квартал, а піти в ковідну лікарню, подивитися. Потім, мені здається, половина з них піде і почне думати", - сказав він.

Арахамія додав, що мітинг антивакцинаторів нагадав йому події в Нових Санжарах у 2020 році.

"Мені здається, що не могло такого трапитися після, фактично, двох років ковіду, локдаунів. У кожного через одне рукостискання, як мінімум є людина, яка тяжко хворіла. Я думаю, що в багатьох є людина, яка померла від ковіду. І коли десь якісь люди кажуть, що ковіду не існує, я до цього ставлюся як людина, з якою можна не розмовляти", - зазначив депутат.

Читайте також: Ткаченко зібрав добірку фейків про COVID-вакцинацію

Арахамія також розповів, що через затори, які утворилися вранці через акцію, він добирався до парламенту пішки пів години від вулиці Басейної.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада противники вакцинації провели свою акцію на площі Конституції під стінами Верховної Ради. Перед цим вони блокували урядовий квартал, перекривши декілька вулиць.