Зеленський вивів Резнікова зі складу української делегації у ТКГ

Президент Володимир Зеленський призначив члена делегації, представника в робочій групі з політичних питань Андрія Костіна тимчасово виконуючим обов'язки першого заступника глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі.

Як передає Укрінформ, відповідний указ №568/2021 опублікований на сайті Президента.

«На часткову зміну статті 2 Указу Президента України від 5 травня 2020 року № 167 «Про делегацію України для участі у Тристоронній контактній групі» (зі змінами, внесеними Указами від 30 липня 2020 року № 302, від 18 серпня 2020 року № 327, від 30 вересня 2020 року № 414 та від 26 лютого 2021 року № 80): тимчасово покласти виконання обов’язків першого заступника глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі на Костіна Андрія Євгеновича - члена делегації, представника України в робочій групі з політичних питань», - йдеться в документі.

Читайте також: Зміна караулу, або Які завдання стоять перед новим главою Міноборони

Також цим указом зі складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі виведено Олексія Резнікова, звільнивши його від виконання обов'язків першого заступника глави делегації.

Читайте також: Питання про заміну Кравчука в ТКГ не розглядається - Гармаш

Зазначається, що цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту подання про призначення Резнікова на посаду міністра оборони.

4 листопада парламент призначив Резнікова на посаду міністра оборони.